Neem contact op met Els

Aarzel niet om contact op te nemen met Els Stout, de Managing Director, en ontdek de talloze voordelen van zelfstandig ondernemen met Go4Jobs!

Of laat je gegevens achter zodat wij jou kunnen contacteren. Vul dan de gegevens hieronder in:

Uitzendondernemer Ieper/Poperinge

 • Partner overeenkomst
 • 3 tot 4 jaar ervaring

Jouw eigen interimkantoor

We willen graag onze schouders zetten onder jouw droom...een eigen uitzendkantoor in de regio van Temse / Sint-Niklaas! Met vlinders in je buik, goesting in ondernemen, werken zoals jij wil, je eigen baas zijn, 'ja' voelen met heel je hart, er samen écht voor gaan... Durf springen!

Wat zal je doen?

Als gepassioneerde office manager met jaren ervaring in de uitzendsector én een sterk lokaal netwerk krijg je de ruimte en ondersteuning om succesvol te ondernemen in een regio waar lokaliteit een zeer belangrijke rol speelt. Dat is de essentie van het Go4Jobs partner concept. Doen wat je graag doet met je eigen team, maar nu voor eigen rekening binnen de veilige Go4Jobs omgeving. 

Wie je bent

Samen groeien met ruimte voor jezelf

Bij de realisatie van jouw businessplan bieden wij je alle steun om te groeien als mens, manager en ondernemer. We bieden een unieke omkadering zodat jij vanuit jouw creativiteit kan focussen op ondernemen. Met jouw talent en zin voor verantwoordelijkheid, passend bij wie jij bent. Ben je gepassioneerd en succesvol aan de slag als office manager en je hebt zin om te ondernemen, dan is Go4Jobs jouw ideale partner.

De geheimen van een goed huwelijk

Samen leven en werken lukt alleen als we dezelfde waarden delen. Zelf omschrijven we onze cultuur vaak als warm zakelijk. Warm staat voor het mensgerichte, oprecht iets willen betekenen voor jouw team, kandidaten en onze klanten. Zakelijk voor de gedrevenheid en doelgerichtheid die noodzakelijk zijn voor het succesvol realiseren van jouw businessplan. Zo bouwen we als partners samen aan een duurzame relatie.

Wat we bieden

Een vliegende start als uitzendondernemer

Gepassioneerde office managers de ruimte en ondersteuning geven om lokaal succesvol te ondernemen is de essentie van het Go4Jobs partner concept. Doen wat je graag doet met je eigen team, maar nu voor eigen rekening binnen de veilige Go4Jobs omgeving. Zo maak je met een traject op maat een vliegende start als uitzendondernemer.

Sterke ondersteuning van het Service Center

Het Service Center is er voor jou. Met een performant IT-platform, uitzondelijke expertise in sociale wetgeving en een centraal gecoördineerd merk- en marketingbeleid wordt er echt voor jou gezorgd. Daarenboven ontzorgen we jou van boekhouding, administratie, ondersteunen we bij het rekruteren van medewerkers en bieden we opleidingen en on-the-job-coaching voor zowel medewerkers als ondernemers.

Interesse?

Zeg 'ja' tegen ons groeiverhaal

Tijd om te ont-moeten. Maak een persoonlijke afspraak met Els Stout, Managing Director, voor een inspirerend gesprek over jouw toekomst. Bel 03 361 07 93 of stuur een mail naar ondernemen@go4jobs.be en vertel ons vanuit je hart wat jou écht blij maakt en wat je samen met ons wil realiseren. Een verkennend gesprek is bij ons altijd uiterst discreet en vertrouwelijk.

 

Ontmoet onze 12 Go4Jobs uitzendondernemers met een gepassioneerde, ondernemende, resultaatgerichte en betrouwbare spirit. Mensgericht ondernemen zit hen in het bloed. Warm zakelijke professionals die werken vanuit hun hart en alles op een rijtje hebben in hun hoofd.

Nico Lamberts

Uitzendondernemer

Nico heeft al vele watertjes doorzwommen. Hij startte in 2010 als uitzendconsulent bij een grote speler en schakelde daarna over naar een selectiekantoor. Daar specialiseerde hij zich in het zoeken van bedienden en financiële profielen. In 2014 begon hij als jobadviseur in het Go4Jobs kantoor in Aartselaar. Toen ze daar een nieuwe uitzendondernemer zochten, waagde hij meteen zijn kans.

Ontmoet Nico

Lobke Haelterman

Uitzendondernemer

Als Business Development Manager kwam Lobke meteen in contact met de passie, de ambitie en de drive binnen Go4Jobs. Na enkele maanden koos ze zelf resoluut voor het ondernemerschap. Samen met haar team bouwt ze verder aan het succesverhaal van Go4Jobs Roeselare en Kortrijk. Optimisme is haar geheim voor succes!

Ontmoet Lobke

Bert Polfliet

Uitzendondernemer

Het verhaal van Bert is ondernemerschap pur sang.
Als ervaren jobadviseur bij Go4Jobs Londerzeel leerde hij de kneepjes van het vak. Via sales trainingen in onze Go4Jobs Academy gaf Bert jaren zijn passie, energie én kennis door aan de nieuwkomers in de uitzendsector. Het werd hoog tijd voor zijn eigen uitzendkantoor in Wommelgem. Mét succes!

Ontmoet Bert

Anneke Van Hal

Uitzendondernemer

Warm zakelijk, dat is niet alleen de bedrijfscultuur binnen Go4Jobs,
het is ook de beste manier om Anneke Van Hal te omschrijven. Ze combineert jaren ervaring in de uitzendsector met talent en passie voor sales én people management. Als lokale ondernemer bij Go4Jobs Melsele in het Waasland wil Anneke bruggen bouwen tussen bedrijven en kandidaten. Ze kiest resoluut voor een persoonlijke aanpak met een visie op lange termijn.

Ontmoet Anneke

Uitzendondernemer Tienen/Sint-Truiden bij Go4Jobs Uitzendondernemers in Aartselaar
 • Partner overeenkomst
 • 3 tot 4 jaar ervaring

Ben jij een gepassioneerde office manager met ervaring in de uitzendsector én een sterk lokaal netwerk in de regio van Tienen, Sint-Truiden en omstreken? Is het tijd voor jouw eigen interim- en selectiekantoor?

Uitzendondernemer Hasselt bij Go4Jobs Uitzendondernemers in Aartselaar
 • Partner overeenkomst
 • 3 tot 4 jaar ervaring

Ben jij een gepassioneerde office manager met ervaring in de uitzendsector én een sterk lokaal netwerk in Limburg? Is het tijd voor jouw eigen uitzend- en selectiekantoor?

Uitzendondernemer Temse/Sint-Niklaas bij Go4Jobs Uitzendondernemers in Aartselaar
 • Partner overeenkomst
 • 3 tot 4 jaar ervaring

Ben jij een gepassioneerde office manager met ervaring in de uitzendsector én een sterk lokaal netwerk in de regio van Temse / Sint-Niklaas? Is het tijd voor jouw eigen interim- en selectiekantoor?

Uitzendondernemer Leuven/Heverlee bij Go4Jobs Uitzendondernemers in Aartselaar
 • Partner overeenkomst
 • 3 tot 4 jaar ervaring

Ben jij een gepassioneerde office manager met ervaring in de uitzendsector én een sterk lokaal netwerk in Leuven, Heverlee en omstreken? Is het tijd voor jouw eigen uitzend- en selectiekantoor?

Uitzendondernemer Kempen bij Go4Jobs Uitzendondernemers in Aartselaar
 • Partner overeenkomst
 • 3 tot 4 jaar ervaring

Ben jij een gepassioneerde office manager met ervaring in de uitzendsector? Is het tijd voor jouw eigen uitzend- en selectiekantoor in de Kempen? 

Uitzendondernemer Vilvoorde/Zaventem bij Go4Jobs Uitzendondernemers in Aartselaar
 • Partner overeenkomst
 • 3 tot 4 jaar ervaring

Ben jij een gepassioneerde office manager met ervaring in de uitzendsector én een sterk lokaal netwerk in Vilvoorde, Zaventem en omstreken? Is het tijd voor jouw eigen uitzend- en selectiekantoor?

Let's talk!