Ondernemer worden

Tijd om te ont-moeten. Maak een persoonlijke afspraak met Tom Van Geystelen, Managing Director, voor een gesprek over jouw toekomst. Bel 03 361 07 93 of laat je contactgegevens achter. Een verkennend gesprek is bij ons altijd discreet en vertrouwelijk.

Bestand uploaden

Uitzendondernemer Aalst / Ninove

  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring

Jouw eigen uitzendkantoor

We willen graag onze schouders zetten onder jouw droom...een eigen uitzendkantoor in de regio van Aalst/Ninove! Met vlinders in je buik, goesting in ondernemen, werken zoals jij wil, je eigen baas zijn, 'ja' voelen met heel je hart, er samen écht voor gaan... Durf springen!

Wat zal je doen?

Als gepassioneerde office manager met jaren ervaring in de uitzendsector én een sterk lokaal netwerk krijg je de ruimte en ondersteuning om succesvol te ondernemen in een regio waar lokaliteit een zeer belangrijke rol speelt. Dat is de essentie van het Go4Jobs partner concept. Doen wat je graag doet met je eigen team, maar nu voor eigen rekening binnen de veilige Go4Jobs omgeving. 

Wie je bent

Samen groeien met ruimte voor jezelf

Bij de realisatie van jouw businessplan bieden wij je alle steun om te groeien als mens, manager en ondernemer. We bieden een unieke omkadering zodat jij vanuit jouw creativiteit kan focussen op ondernemen. Met jouw talent en zin voor verantwoordelijkheid, passend bij wie jij bent. Ben je gepassioneerd en succesvol aan de slag als office manager en je hebt zin om te ondernemen, dan is Go4Jobs jouw ideale partner.

De geheimen van een goed huwelijk

Samen leven en werken lukt alleen als we dezelfde waarden delen. Zelf omschrijven we onze cultuur vaak als warm zakelijk. Warm staat voor het mensgerichte, oprecht iets willen betekenen voor jouw team, kandidaten en onze klanten. Zakelijk voor de gedrevenheid en doelgerichtheid die noodzakelijk zijn voor het succesvol realiseren van jouw businessplan. Zo bouwen we als partners samen aan een duurzame relatie.

Wat we bieden

Een vliegende start als uitzendondernemer

Gepassioneerde office managers de ruimte en ondersteuning geven om lokaal succesvol te ondernemen is de essentie van het Go4Jobs partner concept. Doen wat je graag doet met je eigen team, maar nu voor eigen rekening binnen de veilige Go4Jobs omgeving. Zo maak je met een traject op maat een vliegende start als uitzendondernemer.

Sterke ondersteuning van het Service Center

Het Service Center is er voor jou. Met een performant IT-platform, uitzondelijke expertise in sociale wetgeving en een centraal gecoördineerd merk- en marketingbeleid wordt er echt voor jou gezorgd. Daarenboven ontzorgen we jou van boekhouding, administratie, ondersteunen we bij het rekruteren van medewerkers en bieden we opleidingen en on-the-job-coaching voor zowel medewerkers als ondernemers.

Interesse?

Zeg 'ja' tegen ons groeiverhaal

Tijd om te ont-moeten. Maak een persoonlijke afspraak met Tom Van Geystelen, Managing Director, voor een inspirerend gesprek over jouw toekomst. Bel 03 361 07 93 of stuur een mail naar ondernemen@go4jobs.be en vertel ons vanuit je hart wat jou écht blij maakt en wat je samen met ons wil realiseren. Een verkennend gesprek is bij ons altijd uiterst discreet en vertrouwelijk.

 

Ontmoet onze Go4Jobs uitzendondernemers met een gepassioneerde, ondernemende, resultaatgerichte en betrouwbare spirit. Mensgericht ondernemen zit hen in het bloed. Warm zakelijke professionals die werken vanuit hun hart en alles op een rijtje hebben in hun hoofd.

Tim Van Campenhout

Uitzendondernemer

In een vorige carrière werkte Tim in loondienst bij een uitzendkantoor in zijn streek. Gedreven als hij is, wilde hij zijn grenzen verleggen. Die ambitie neemt hij vandaag wel erg letterlijk: na de opening van zijn Londerzeels kantoor in 2015, richtte hij in september 2018 Go4Jobs Bornem op. In de twee vestigingen hanteert hij dezelfde aanpak: hij zet sterk in op levenslang leren, en stoomt zo zijn teams voor elke uitdaging klaar.

Ontmoet Tim

Pieter Jonckheere

Uitzendondernemer

In april 2015 vervoegde Pieter Jonckheere het team van uitzendondernemers. In Oudenaarde maakten ze al snel kennis met zijn no-nonsense aanpak. Ondertussen staat hij ook aan het roer van het Waregemse kantoor. Pieter zet sterk in op zijn persoonlijke ontwikkeling als mens, manager en ondernemer.

Ontmoet Pieter

Robin Ceusters

Uitzendondernemer

Op haar 18e kreeg Robin de smaak te pakken. Tijdens haar studies verkocht ze juwelen als zelfstandige in bijberoep. Toen ze later in de horeca- en eventwereld terechtkwam, werd de trigger om een eigen zaak te starten steeds groter. Maar ze had nog geen sector op het oog. Toen ze als office manager bij een Merksems uitzendkantoor werkte, kwam daar verandering in. Haar passie voor de uitzendsector groeide en ze greep de kans om uitzendondernemer te worden.

Ontmoet Robin

Fien Dossche

Uitzendondernemer

Ruim 8 jaar geleden startte uitzendondernemer Fien Dossche het allereerste kantoor van Go4Jobs op. Van de drive die ze toen aan de dag legde, is vandaag nog niets verdwenen. Integendeel, met een derde uitzendkantoor onderstreept ze haar levensmotto: kansen grijpen als ze zich voordoen, zelfs in onzekere tijden.

Ontmoet Fien

Uitzendondernemer Antwerpen Haven / Maritiem bij Go4jobs Uitzendondernemers in Aartselaar
  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring

Ben jij een gepassioneerde office manager met meer dan 3 jaren ervaring in de uitzendsector én een sterk lokaal netwerk in de haven van Antwerpen en de maritieme sector? Is het hoog tijd voor jouw eigen uitzend- en selectiekantoor?

Uitzendondernemer Limburg bij Go4jobs Uitzendondernemers in Geel
  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring

Ben jij een gepassioneerde office manager met ervaring in de uitzendsector én een sterk lokaal netwerk in Limburg? Is het tijd voor jouw eigen uitzend- en selectiekantoor?