Ondernemer worden

Tijd om te ont-moeten. Maak een persoonlijke afspraak met Els Stout, Managing Director, voor een gesprek over jouw toekomst. Bel 03 361 07 93 of laat je contactgegevens achter. Een verkennend gesprek is bij ons altijd discreet en vertrouwelijk.

Bestand uploaden

Uitzendondernemer Tielt

  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring

Jouw eigen uitzendkantoor

We willen graag onze schouders zetten onder jouw droom...een eigen uitzendkantoor in de regio van Tielt! Met vlinders in je buik, goesting in ondernemen, werken zoals jij wil, je eigen baas zijn, 'ja' voelen met heel je hart, er samen écht voor gaan... Durf springen!

Wat zal je doen?

Als gepassioneerde office manager met jaren ervaring in de uitzendsector én een sterk lokaal netwerk krijg je de ruimte en ondersteuning om succesvol te ondernemen in een regio waar lokaliteit een zeer belangrijke rol speelt. Dat is de essentie van het Go4Jobs partner concept. Doen wat je graag doet met je eigen team, maar nu voor eigen rekening binnen de veilige Go4Jobs omgeving. 

Wie je bent

Samen groeien met ruimte voor jezelf

Bij de realisatie van jouw businessplan bieden wij je alle steun om te groeien als mens, manager en ondernemer. We bieden een unieke omkadering zodat jij vanuit jouw creativiteit kan focussen op ondernemen. Met jouw talent en zin voor verantwoordelijkheid, passend bij wie jij bent. Ben je gepassioneerd en succesvol aan de slag als office manager en je hebt zin om te ondernemen, dan is Go4Jobs jouw ideale partner.

De geheimen van een goed huwelijk

Samen leven en werken lukt alleen als we dezelfde waarden delen. Zelf omschrijven we onze cultuur vaak als warm zakelijk. Warm staat voor het mensgerichte, oprecht iets willen betekenen voor jouw team, kandidaten en onze klanten. Zakelijk voor de gedrevenheid en doelgerichtheid die noodzakelijk zijn voor het succesvol realiseren van jouw businessplan. Zo bouwen we als partners samen aan een duurzame relatie.

Wat we bieden

Een vliegende start als uitzendondernemer

Gepassioneerde office managers de ruimte en ondersteuning geven om lokaal succesvol te ondernemen is de essentie van het Go4Jobs partner concept. Doen wat je graag doet met je eigen team, maar nu voor eigen rekening binnen de veilige Go4Jobs omgeving. Zo maak je met een traject op maat een vliegende start als uitzendondernemer.

Sterke ondersteuning van het Service Center

Het Service Center is er voor jou. Met een performant IT-platform, uitzondelijke expertise in sociale wetgeving en een centraal gecoördineerd merk- en marketingbeleid wordt er echt voor jou gezorgd. Daarenboven ontzorgen we jou van boekhouding, administratie, ondersteunen we bij het rekruteren van medewerkers en bieden we opleidingen en on-the-job-coaching voor zowel medewerkers als ondernemers.

Interesse?

Zeg 'ja' tegen ons groeiverhaal

Tijd om te ont-moeten. Maak een persoonlijke afspraak met Els Stout voor een inspirerend gesprek over jouw toekomst. Bel 03 361 07 93 of stuur een mail naar ondernemen@go4jobs.be en vertel ons vanuit je hart wat jou écht blij maakt en wat je samen met ons wil realiseren. Een verkennend gesprek is bij ons altijd uiterst discreet en vertrouwelijk.

 

Ontmoet onze Go4Jobs uitzendondernemers met een gepassioneerde, ondernemende, resultaatgerichte en betrouwbare spirit. Mensgericht ondernemen zit hen in het bloed. Warm zakelijke professionals die werken vanuit hun hart en alles op een rijtje hebben in hun hoofd.

Nico Lamberts

Uitzendondernemer

Nico heeft al vele watertjes doorzwommen. Hij startte in 2010 als uitzendconsulent bij een grote speler en schakelde daarna over naar een selectiekantoor. Daar specialiseerde hij zich in het zoeken van bedienden en financiële profielen. In 2014 begon hij als jobadviseur in het Go4Jobs kantoor in Aartselaar. Toen ze daar een nieuwe uitzendondernemer zochten, waagde hij meteen zijn kans.

Ontmoet Nico

Diane Wierinckx

Uitzendondernemer

In 2017 mocht Go4Jobs Diane Wierinckx in de ploeg van gepassioneerde uitzendondernemers verwelkomen. Sindsdien leidt ze haar eigen interim- en selectiekantoor in Mechelen. Diane kan eindelijk een eigen onderneming met haar passie voor de sector combineren. Dit is haar op het lijf geschreven.

Ontmoet Diane

Kathy Van Wynsberghe

Uitzendondernemer

Na een carrière van 18 jaar als office manager bij een concullega, runt ze sinds april 2019 haar eigen Go4Jobs Construct uitzendkantoor in Zwijnaarde met focus op Oost- en West-Vlaanderen. Een slimme zet, zo blijkt nu. Het ondernemerschap sprak haar altijd al aan, maar effectief de stap zetten schrikte Kathy toch wat af. Na verschillende gesprekken was Kathy overtuigd. Om het met haar woorden te zeggen: "Dit voelt als thuiskomen."

Ontmoet Kathy

Pieter Jonckheere

Uitzendondernemer

In april 2015 vervoegde Pieter Jonckheere het team van uitzendondernemers. In Oudenaarde maakten ze al snel kennis met zijn no-nonsense aanpak. Ondertussen staat hij ook aan het roer van het Waregemse kantoor. Pieter zet sterk in op zijn persoonlijke ontwikkeling als mens, manager en ondernemer.

Ontmoet Pieter

Uitzendondernemer Antwerpen Haven / Maritiem bij Go4jobs Uitzendondernemers in Aartselaar
  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring

Ben jij een gepassioneerde office manager met meer dan 3 jaren ervaring in de uitzendsector én een sterk lokaal netwerk in de haven van Antwerpen en de maritieme sector? Is het hoog tijd voor jouw eigen uitzend- en selectiekantoor?

Uitzendondernemer Aalst / Ninove bij Go4jobs Uitzendondernemers in Aartselaar
  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring

Ben jij een gepassioneerde office manager met ervaring in de uitzendsector én een sterk lokaal netwerk in Aalst, Ninove en omstreken? Is het tijd voor jouw eigen uitzend- en selectiekantoor?

Uitzendondernemer Limburg bij Go4jobs Uitzendondernemers in Geel
  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring

Ben jij een gepassioneerde office manager met ervaring in de uitzendsector én een sterk lokaal netwerk in Limburg? Is het tijd voor jouw eigen uitzend- en selectiekantoor?

Uitzendondernemer International Talent bij Go4jobs Uitzendondernemers in Rumbeke
  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring

Ben jij een gepassioneerde office manager met ervaring in de uitzendsector én expertise in het tewerkstellen van buitenlands talent uit Europa in Vlaanderen? Is het tijd voor jouw eigen uitzend- en selectiekantoor?