Tim Van Campenhout

Uitzendondernemer

In een vorige carrière werkte Tim in loondienst bij een uitzendkantoor in zijn streek. Gedreven als hij is, wilde hij zijn grenzen verleggen. Die ambitie neemt hij vandaag wel erg letterlijk: na de opening van zijn Londerzeels kantoor in 2015, richtte hij in september 2018 Go4Jobs Bornem op. In de twee vestigingen hanteert hij dezelfde aanpak: hij zet sterk in op levenslang leren, en stoomt zo zijn teams voor elke uitdaging klaar.

Pieter Jonckheere

Uitzendondernemer

In april 2015 vervoegde Pieter Jonckheere het team van uitzendondernemers. In Oudenaarde maakten ze al snel kennis met zijn no-nonsense aanpak. Ondertussen staat hij ook aan het roer van het Waregemse kantoor. Pieter zet sterk in op zijn persoonlijke ontwikkeling als mens, manager en ondernemer.

Bekijk video

Robin Ceusters

Uitzendondernemer

Op haar 18e kreeg Robin de smaak te pakken. Tijdens haar studies verkocht ze juwelen als zelfstandige in bijberoep. Toen ze later in de horeca- en eventwereld terechtkwam, werd de trigger om een eigen zaak te starten steeds groter. Maar ze had nog geen sector op het oog. Toen ze als office manager bij een Merksems uitzendkantoor werkte, kwam daar verandering in. Haar passie voor de uitzendsector groeide en ze greep de kans om uitzendondernemer te worden.

Andress Breda

Uitzendondernemer

Na 9 jaar ervaring als office manager bij een andere uitzendspeler, was Andress toe aan een nieuwe uitdaging. Ze wou altijd al een eigen bedrijf, maar haar partner is ook zelfstandige. Allebei ondernemer worden, dat leek haar geen goed idee. Maar het ondernemersbloed kruipt waar het niet gaan kan. Toen Go4Jobs kwam aankloppen, was ze meteen geprikkeld: ze runt haar eigen zaak, maar staat er niet alleen voor.

Fien Dossche

Uitzendondernemer

Ruim 8 jaar geleden startte uitzendondernemer Fien Dossche het allereerste kantoor van Go4Jobs op. Van de drive die ze toen aan de dag legde, is vandaag nog niets verdwenen. Integendeel, met een derde uitzendkantoor onderstreept ze haar levensmotto: kansen grijpen als ze zich voordoen, zelfs in onzekere tijden.

Nico Lamberts

Uitzendondernemer

Nico heeft al vele watertjes doorzwommen. Hij startte in 2010 als uitzendconsulent bij een grote speler en schakelde daarna over naar een selectiekantoor. Daar specialiseerde hij zich in het zoeken van bedienden en financiële profielen. In 2014 begon hij als jobadviseur in het Go4Jobs kantoor in Aartselaar. Toen ze daar een nieuwe uitzendondernemer zochten, waagde hij meteen zijn kans.

Bekijk video

Sarah Van Cauwenbergh

Uitzendondernemer

Sarah liet begin 2019 een leidinggevende functie in de uitzendsector achter zich om haar eigen verhaal te schrijven. Met meer dan 8 jaar uitzendervaring op de teller, klopte ze aan bij Go4jobs. Toen de paasklokken luidden, stapte ze al haar eigen kantoor binnen. En dat bleek de juiste keuze. Haar kantoor was meteen rendabel.

Bekijk video

Joke Claeys

Uitzendondernemer

Joke Claeys werkte bij een grote interim- en selectiespeler, waar ze doorgroeide tot kantoorverantwoordelijke en zich specialiseerde in kantoorbedienden. Sinds 2016 richt ze zich, met haar eigen Go4Jobs kantoor in Merelbeke en Destelbergen, tot de brede kmo-markt in Gent en omstreken.

Brenda Vande Woestyne

Uitzendondernemer

Sinds 2017 is Brenda Vande Woestyne de drijvende kracht achter het succesvolle Go4Jobs kantoor in Brugge. Na 12 jaar ervaring als office manager bij een concullega, runt ze nu al enkele jaren haar eigen uitzendkantoor. Brenda had de stap al veel eerder willen zetten.

Diane Wierinckx

Uitzendondernemer

In 2017 mocht Go4Jobs Diane Wierinckx in de ploeg van gepassioneerde uitzendondernemers verwelkomen. Sindsdien leidt ze haar eigen interim- en selectiekantoor in Mechelen. Diane kan eindelijk een eigen onderneming met haar passie voor de sector combineren. Dit is haar op het lijf geschreven.

Kathy Van Wynsberghe

Uitzendondernemer

Na een carrière van 18 jaar als office manager bij een concullega, runt ze sinds april 2019 haar eigen Go4Jobs Construct uitzendkantoor in Zwijnaarde met focus op Oost- en West-Vlaanderen. Een slimme zet, zo blijkt nu. Het ondernemerschap sprak haar altijd al aan, maar effectief de stap zetten schrikte Kathy toch wat af. Na verschillende gesprekken was Kathy overtuigd. Om het met haar woorden te zeggen: "Dit voelt als thuiskomen."

Joulia De Blieck

Uitzendondernemer

Zowel kwantitatief als kwalitatief is er een groot tekort aan vakbekwame arbeidskrachten in Vlaanderen. Als expert in de tewerkstelling van buitenlands talent uit Europa in Vlaanderen, koos Joulia De Blieck in 2020 resoluut voor Go4Jobs International Talent én het ondernemerschap.

 

Wij hebben concrete plannen voor nieuwe kantoren in Vlaanderen. We willen graag onze schouders zetten onder jouw droom...een eigen uitzendkantoor!

Bekijk alle opportuniteiten

6

Uitzendondernemer Waasland
  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring
Uitzendondernemer Kempen
  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring
Uitzendondernemer Construct Antwerpen
  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring