Neem contact op met Els

Aarzel niet om contact op te nemen met Els Stout, de Managing Director, en ontdek de talloze voordelen van zelfstandig ondernemen met Go4Jobs!

Of laat je gegevens achter zodat wij jou kunnen contacteren. Vul dan de gegevens hieronder in:

Nico Lamberts

Uitzendondernemer

Nico heeft al vele watertjes doorzwommen. Hij startte in 2010 als uitzendconsulent bij een grote speler en schakelde daarna over naar een selectiekantoor. Daar specialiseerde hij zich in het zoeken van bedienden en financiële profielen. In 2014 begon hij als jobadviseur in het Go4Jobs kantoor in Aartselaar. Toen ze daar een nieuwe uitzendondernemer zochten, waagde hij meteen zijn kans.

Bekijk video

Lobke Haelterman

Uitzendondernemer

Als Business Development Manager kwam Lobke meteen in contact met de passie, de ambitie en de drive binnen Go4Jobs. Na enkele maanden koos ze zelf resoluut voor het ondernemerschap. Samen met haar team bouwt ze verder aan het succesverhaal van Go4Jobs Roeselare en Kortrijk. Optimisme is haar geheim voor succes!

Bekijk video

Bert Polfliet

Uitzendondernemer

Het verhaal van Bert is ondernemerschap pur sang.
Als ervaren jobadviseur bij Go4Jobs Londerzeel leerde hij de kneepjes van het vak. Via sales trainingen in onze Go4Jobs Academy gaf Bert jaren zijn passie, energie én kennis door aan de nieuwkomers in de uitzendsector. Het werd hoog tijd voor zijn eigen uitzendkantoor in Wommelgem. Mét succes!

Bekijk video

Anneke Van Hal

Uitzendondernemer

Warm zakelijk, dat is niet alleen de bedrijfscultuur binnen Go4Jobs,
het is ook de beste manier om Anneke Van Hal te omschrijven. Ze combineert jaren ervaring in de uitzendsector met talent en passie voor sales én people management. Als lokale ondernemer bij Go4Jobs Melsele in het Waasland wil Anneke bruggen bouwen tussen bedrijven en kandidaten. Ze kiest resoluut voor een persoonlijke aanpak met een visie op lange termijn.

Bekijk video

Fien Dossche

Uitzendondernemer

In 2012 startte uitzendondernemer Fien Dossche het allereerste kantoor van Go4Jobs op. Van de drive die ze toen aan de dag legde, is vandaag nog niets verdwenen. Integendeel, met een derde uitzendkantoor onderstreept ze haar levensmotto: kansen grijpen als ze zich voordoen, zelfs in onzekere tijden.

Pieter Jonckheere

Uitzendondernemer

In april 2015 vervoegde Pieter Jonckheere het team van uitzendondernemers. In Oudenaarde maakten ze al snel kennis met zijn no-nonsense aanpak. Ondertussen staat hij ook aan het roer van het Waregemse kantoor. Pieter zet sterk in op zijn persoonlijke ontwikkeling als mens, manager en ondernemer.

Bekijk video

Sarah Van Cauwenbergh

Uitzendondernemer

Sarah liet begin 2019 een leidinggevende functie in de uitzendsector achter zich om haar eigen verhaal te schrijven. Met meer dan 8 jaar uitzendervaring op de teller, klopte ze aan bij Go4jobs. Toen de paasklokken luidden, stapte ze al haar eigen kantoor binnen. En dat bleek de juiste keuze. Haar kantoor was meteen rendabel.

Bekijk video

Tim Van Campenhout

Uitzendondernemer

In een vorige carrière werkte Tim in loondienst bij een uitzendkantoor in zijn streek. Gedreven als hij is, wilde hij zijn grenzen verleggen. Die ambitie neemt hij vandaag wel erg letterlijk: na de opening van zijn Londerzeels kantoor in 2015, richtte hij in september 2018 Go4Jobs Bornem op. In de twee vestigingen hanteert hij dezelfde aanpak: hij zet sterk in op levenslang leren, en stoomt zo zijn teams voor elke uitdaging klaar.

Diane Wierinckx

Uitzendondernemer

In 2017 mocht Go4Jobs Diane Wierinckx in de ploeg van gepassioneerde uitzendondernemers verwelkomen. Sindsdien leidt ze haar eigen interim- en selectiekantoor in Mechelen. Diane kan eindelijk een eigen onderneming met haar passie voor de sector combineren. Dit is haar op het lijf geschreven.

Anne Bertrand

Uitzendondernemer

Anne Bertrand is een uitzendondernemer mét lef en doorzettingsvermogen. Haar ambitie? De groei van Go4Jobs Oostende realiseren volgens een specifieke aanpak, eigen aan de tewerkstelling in het kustgebied. Daarnaast is Anne een believer van digitaliseren, een warme people manager, toegankelijk en pragmatisch. Met haar aanstekelijk enthousiasme weet ze collega's en klanten te overtuigen en sterke business te garanderen.

Glenn De Wilde

Uitzendondernemer

De mouwen opstropen en aan de slag gaan: dat is de typische Kempische mentaliteit bij Go4Jobs Geel. Ook mensgericht en duurzaam ondernemen past bij de waarden van de Kempen. Als lokaal verankerde uitzendondernemer kent Glenn De Wilde de streek door en door én begrijpt hij de gewoontes van deze no-nonsense harde werkers.

Tamara Lemey

Uitzendondernemer

Tamara heeft een achtergrond in de toeristische sector, waar ze zich volledig inzette om klanten hun droomreis te realiseren. Deze vaardigheden gebruikt ze inmiddels al 18 jaar in de uitzendbranche waar ze nu Go4Jobs Tielt leidt. Haar definitie van het unieke Go4Jobs-gevoel wordt gekenmerkt door een mix van warmte, professionaliteit en de ondersteuning vanuit het Service Center.

 

Wij hebben concrete plannen voor nieuwe kantoren in Vlaanderen. We willen graag onze schouders zetten onder jouw droom...een eigen uitzendkantoor!

Nieuwe Go4Jobs kantoren

10

Uitzendondernemer Temse/Sint-Niklaas
  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring
Uitzendondernemer Ieper/Poperinge
  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring
Uitzendondernemer Tienen/Sint-Truiden
  • Partner overeenkomst
  • 3 tot 4 jaar ervaring

Let's talk!