Neem contact op met Els

Aarzel niet om contact op te nemen met Els Stout, de Managing Director, en ontdek de talloze voordelen van zelfstandig ondernemen met Go4Jobs!

Of laat je gegevens achter zodat wij jou kunnen contacteren. Vul dan de gegevens hieronder in:

Go4Jobs-ceo Els Stout zoekt zelfstandige uitzendondernemers voor nieuwe kantoren


"Een koppig kantje is een troef"

Voor een forse uitbreiding van het aantal interimkantoren zoekt Go4Jobs nog zelfstandige uitzendondernemers. Als je betrouwbaar, ondernemend, resultaatsgericht en gepassioneerd bent, dan ben je misschien wel de Go4Jobber die ze zoeken. ‘En misschien zoek jij wel een partner die je alle vrijheid geeft om je eigen koers te varen’, zegt ceo Els Stout.
 

Wil jij deel uitmaken van ons unieke verhaal?

Neem eens contact op!

Jullie werken met zelfstandige uitzendondernemers in al jullie kantoren. Waarom?

Els Stout: “Een ondernemer heeft een hoop intrinsieke incentives om een succes te maken van zijn kantoor. Het feit dat ze hun jarenlange ervaring en expertise nu kunnen inzetten voor iets waarvan ze de touwtjes volledig zelf in handen hebben, bijvoorbeeld. Dat ze er een legacy mee kunnen opbouwen, met waardering en respect van hun teams. En dan zijn er natuurlijk nog de zakelijke drijfveren: een succesvol kantoor uitbouwen geeft financiële stabiliteit. Dat allemaal geeft de uitzendondernemers een passie en een engagement die ook afstralen op hun team, de klanten en de kandidaten."

"De harde maar mooie stiel van interim en selectie kent heel veel verloop, wij zoeken juist mensen die verankerd zijn."


Wat zijn de troeven die Go4Jobs in huis heeft voor een uitzendondernemer? 

“Ons partnerschap met de uitzendondernemers verschilt sterk van een werkgever-werknemerrelatie: zij en Go4Jobs zijn vennoten in het kantoor. Dat geeft een heel andere dynamiek, alles is het resultaat van een open dialoog. Bij Go4Jobs hebben we uitzendondernemers die hun eigen koers bepalen. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ze helemaal alleen moeten ondernemen: ze krijgen operationele rugdekking vanuit ons servicecenter.”

Wat doet dat servicecenter precies?

“We leveren advies en ondersteuning als financiële diensten, ict, hr, quality- en facilitymanagement, en juridisch advies. Het is enerzijds een eerstelijnsservice voor kleine dagelijkse issues die een kantoor kan tegenkomen, anderzijds neemt het service center ook een adviserende rol op in het kader van de langetermijnstrategie. Marketing is ook belangrijk: we ondersteunen hen in de manier waarop ze hun diensten naar de klant brengen. Alles wat time consuming is en geen rechtstreeks verband houdt met het uitbouwen & managen van het kantoor nemen we hen uit handen.”

Wat is het ideale profiel van een kandidaat-uitzendondernemer?

“Iedere dag zet hij of zij drie petten op: die van jobadviseur, die van vestigingsverantwoordelijke, en die van ondernemer. We zoeken naar een goeie combinatie tussen salesgedrevenheid, operationele betrokkenheid en leidinggevende vaardigheden. Bovendien zijn Go4Jobs-uitzendondernemers communicatief en kunnen ze goed met mensen om. De meeste van onze huidige uitzendondernemers hebben ook een koppig kantje, maar dat is net een troef: het betekent dat ze een visie hebben en volhardend zijn in het bereiken van hun doelen.”

En hun hard skills?

“Op dat gebied moeten het mensen zijn met enige expertise in de sector. Als iemand al eens een nieuw kantoor heeft opgestart en is beginnen uitbouwen, dat is natuurlijk een ideale ervaring. De achtergrond van onze huidige uitzendondernemers is echter heel divers. Een aantal van hen komt vanuit een functie als branch manager of district manager. Maar er zijn er ook die recruitmentconsultant of jobadviseur zijn geweest. Of mensen met een key account-salesfunctie."

"Het belangrijkste is hun eagerness en passie.”


Jullie zijn momenteel vooral actief in het westen van het land en zoeken nu naar uitbreiding in de Kempen, Vlaams-Brabant en Limburg. Hoe belangrijk is de lokale verankering van een Go4Jobs-uitzendondernemer?

“Al onze uitzendondernemers werken in een regio die ze kennen. Ze hebben een sterke connectie met hun regio: het is hun woonplaats, ze sporten bij de lokale sportvereniging, hun kinderen gaan er naar school, enzovoort. De ondernemer moet de drijvende kracht in zijn regio zijn. Iemand die weet wat er speelt: welke sectoren zijn hier, wat is het potentieel, hoe ziet mijn kandidatenmarkt eruit? Onze regionale uitbreiding pakken we heel rustig aan. We zullen pas kantoren openen wanneer we de juiste ondernemers hebben gevonden.”

Hoe werken de uitzendondernemers met elkaar samen?

“Ze hebben veel aan elkaar, en vinden elkaar op een heel natuurlijke en proactieve manier. Om ideeën uit te wisselen of elkaars klankbord te zijn, of om hun schouders onder bepaalde projecten te zetten. Ook dat is eigen aan het ondernemerschap: ze weten hoe ze zelf op de knoppen moeten duwen. Dat zijn dan initiatieven die worden getrokken door de ondernemers zelf, die ontstaan niet vanuit het servicecenter.”

Hoe ben je zelf bij Go4Jobs terechtgekomen?

“Toen ik in 2021 aan het roer van Go4Jobs kwam had ik al een traject van dertien jaar in de wereld van de commerciële hr-dienstverlening afgelegd, na een eerste carrière in de biotechsector. Mijn eerdere ervaringen in deze sector waren functies bij een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf en een project staffing-organisatie voor zorgprofessionals. Enkele jaren eerder had ik al eens contact gehad met één van de Go4Jobs-oprichters, Tom Van Geystelen, om een eigen uitzendkantoor te openen, maar ik ben daar eerlijk in: mijn expertise stond te veraf van wat er daarvoor nodig is. Uiteindelijk kwamen we opnieuw bij elkaar terecht toen zij de operationele leiding van hun bedrijf uit handen wilden geven. Een paar dingen in dat eerste gesprek waren me wel altijd bijgebleven: de bedrijfscultuur die ook echt wordt beleefd binnen de organisatie, en het unieke model, waarin de uitzendondernemers veel meer stimulansen zien om te gaan voor hun kantoor. Het is namelijk ook het hunne.”

Wat is er uniek aan die bedrijfscultuur en waarden?

“We zijn een down-to-earth, no-nonsense-organisatie, met een zeer oprechte en eerlijke communicatiestijl. We houden ons vier waarden voor: betrouwbaar, ondernemend, resultaatgericht en gepassioneerd. Je ziet die ook doorwerken in onze kantoren: ieder kantoor heeft zijn eigen karakter, maar die vier waarden leven overal. Wanneer we iemand nieuw aanwerven is de eerste vraag: ‘Is het een Go4Jobber’? Het kan zijn dat iemand alle expertise en kennis heeft, maar toch niet die fit blijkt te vinden bij onze organisatie.

“Culture eats strategy for breakfast.”

Go4Jobs heeft nu twintig kantoren over België. Het plan is om binnen 3 jaar 12 nieuwe kantoren te openen. Hoe zal dat in zijn werk gaan?

“We zouden sneller kunnen schakelen dan dat. Maar voor ons is de kwaliteit van onze groei belangrijker dan de groei zelf. Als je te snel wilt groeien is er altijd een risico dat je daarvoor een paar van je principes overboord gooit. Dat doen we niet! Wij blijven trouw aan onze waarden en onze werkwijze.”

Wil jij deel uitmaken van ons unieke verhaal?

Neem eens contact op!

Lees meer

De ondernemerspodcast van Go4Jobs
  • 0 shares
  • 880
De ondernemerspodcast van Go4Jobs
  • Xander Valkiers
Onze unieke bedrijfscultuur is ongeëvenaard
  • 0 shares
  • 543
Onze unieke bedrijfscultuur is ongeëvenaard
  • Xander Valkiers
Achteraf bleek dit de juiste keuze te zijn!
  • 0 shares
  • 1511
Achteraf bleek dit de juiste keuze te zijn!
  • Natasja Stejic

Let's talk!